Att klä ut sig för att berätta om nyheterna om Jesus är kul! Det finns verkligen ingen tid på året som jul då du kan klä ut dig som precis vad som helst och komma undan med det. Här är några idéer:

1. En levande scen från Betlehem komplett med åsna gör att berättelsen kommer nära människor. För nästan 20 år sedan gjorde Chris Duffet sin första scen i Chester, komplett med Maria som rider på en åsna.

2. Få en grupp kompisar att klä sig som kungar som sedan frenetiskt söker efter en stjärna runt i stadskärnan. Det skapar en intressant stämning när de går runt och frågar folk efter stjärnan.

3. För något år sedan var ett team i Peterborough och man ville vi ge bort gåvor. För att väcka intresse kläddes en i teamet ut som en stjärna. Det fick verkligen folks uppmärksamhet. (Idéer från Chris Duffet)

Detta är fortfarande aktuellt: Gör det hela Coronasäkert genom att hålla avstånd. Man kan till exempel lägga gåvor – om man vill ge bort sådana – i en hink eller liknande där man kan plocka om man vill ha något. Plasta gärna in gåvorna.

 

Om Mission International

Mission International
Stationsvägen 16
184 50 Åkersberga
Sweden

T: +46(0)733 810 638
E: info@missioninternational.se