I december månad kan vi göra något alldeles extra för sjukhuspersonalen på våra sjukhus. De befinner sig fortfarande i en tuff arbetssituation. Under de helger som är familjehelger kommer många att befinna sig på jobbet.

Här ser du videoberättelsen från New Life Västerås som satsade på att ge chokladkakor till personal på Västmanlands Sjukhus under Coronautbrottet i våras:

Förutom att be för alla dom som arbetar inom vården ville vi på ett särskilt sätt uppmuntra personalen. Det gjorde vi genom att göra ett eget omslag till en stor chokladkaka. Vi delade ut chokladkakorna på Covid-avdelningarna på Västmanlands sjukhus.

Tack till all Personal för allt ni gör. Ni är värdefulla, viktiga och älskade. Verkliga hjältar. Vi ber för er.

In addition to praying for all those working in healthcare, we wanted to encourage the staff in a special way. We did this by making out own wrapper for a big chocolate cake. We distributed the chocolate cakes at Västmanland hospital.

Thank you all the staff for everything you do. You are valuable, important and loved. Real heroes. We pray for you.

Omslaget var utskrivet på en vanlig skrivare och A4-papper. Det blev omslag till chokladkakor på 200 gram. Passande klisterlappar satte fast papperen och det fanns även med en liten hälsning.

 

Om Mission International

Mission International
Stationsvägen 16
184 50 Åkersberga
Sweden

T: +46(0)733 810 638
E: info@missioninternational.se